Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El Pride Barcelona trasllada la rua del Dia de l’Orgull a finals d’estiu

El Pride Barcelona ha decidit traslladar la rua del Dia de l’Orgull a finals d’estiu confiant que la situació epidemiològica serà millor i es podrà gaudir més d’un acte tan reivindicatiu com festiu que aplega milers de persones cada any, segons ha avançat Orgull Ràdio. “No és el que ens agradaria”, ha reconegut el president de la Cambra de Comerç LGTBI i el Pride Barcelona, Ferran Poca, que espera que al setembre es donaran les condicions per fer-la.

El 28 de juny, segons Poca, es farà un petit acte commemoratiu que serà més “institucional i reivindicatiu que festiu” i que estarà condicionat per les restriccions que hi hagi vigent en aquell moment. L’any passat, el Dia de l’Orgull es va celebrar amb un acte reduït amb només 50 persones i mantenint les distàncies, però enguany esperen que pugui haver-hi més gent. Encara no se sap el lloc perquè estan pendents del Procicat.

La temàtica d’aquest any serà l’estigma del VIH, que en principi havia de ser el fil conductor de la festa del 2020 però es va decidir posposar per la pandèmia. En concret, es parlarà molt de la campanya Indetectable = intransmisible impulsada per entitats com Stop Sida o Check Point, que vol visibilitzar el fet que les persones amb VIH que tenen una càrrega viral indetectable no poden transmetre la malaltia mitjançant relacions sexuals.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ramon a juny 03, 2021 | 12:28
    Ramon juny 03, 2021 | 12:28
    Segur que el Collboni ja ha mobilitzat els culactius musulmans que té fidelitzats perquè vagin a la rua.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa