El president del Col·legi de Metges renya una part de la societat: “No està a l’alçada del moment”

Jaume Padrós assegura que per "primera vegada" des de l'inici de la pandèmia se sent "una mica descoratjat"

 El president del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona (COMB), Jaume Padrós, ha lamentat el “poc sentit col·lectiu” mostrat en el primer cap de setmana amb bars i restaurants tancats per aturar els contagis de covid. En relació a les imatges sobre incompliments i trobades a l’exterior, Padrós ha afirmat a Catalunya Ràdio que hi ha una part de la societat que “no està a l’alçada del moment”. “He de confessar que per primera vegada des que ha començat la pandèmia estic una mica descoratjat”, ha afirmat.

Ha assegurat que gran part de la població fa les coses “ben fetes” però ha assegurat que “hi ha qui pensa que tot això no va amb ells”. Ha afegit que els propers dies les xifres no aniran bé i ha fet una crida a ser autoresponsable.

Padrós també ha demanat que les mesures tinguin “un comú denominador al conjunt d’Europa” i ha criticat que hi hagi ciutadans que marxin de Catalunya per poder fer el que no es pot fer aquí. “Ens hi juguem moltíssim”, ha insistit.

Comentaris

  ..... 19/10/2020 11:29 am
  Crec que si els bens i propietats de qui mort de coronavirus passes directament a la sanitat publica. La societat de sobte es feria molt més responsable.
  Joseph de Moragues 19/10/2020 10:46 am
  -75% que s'ho creu. -0,5% que se'n aprofiten. -24,5% que ni ens ho creiem ni ens aprofitem, però cada cop som més. Que fotarem?...
   Miquel 19/10/2020 1:14 pm
   ens anirem tots plegats a la merda?, per culpa de uns inutils a la societat
   ..... 19/10/2020 11:44 am
   Fàcil Sr. Morgue. Els negacioncitas responsables us heu de registrar com a tals i signar de que en cas d'estar malalts us tancareu a casa sense solicitar atenció médica.
  NiFredNiCalor 19/10/2020 10:08 am
  Els metges tindríen que fer acte de reflexió. Perque en part son responsables de l'alta mortalitat que va existir a principis d'anys xque els protocols d'actuació eren incorrectes. Esperem que algundía es mirin el melic.
  Pol 19/10/2020 10:07 am
  Al meu parer el doctor Padrós, té tota la raó. On s'informen tots aquests connacionals que creuen que "que tot això no va amb ells" ?

Nou comentari