Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El passeig de Sant Joan, segon millor carrer del món
  • CA

El passeig de Sant Joan és considerat el segon millor carrer del món, segons la llista The 30 coolest streets in the world que publica Time Out. Els editors internacionals de la publicació especialitzada en oci situen l’artèria barcelonina només per darrera de Smith Street, a Melbourne, Austràlia.

La publicació defineix el passeig de Sant Joan com una avinguda “arbrada” i “amb caràcter propi”, que “divideix Barcelona de nord a sud i s’estén per quatre barris diferents”. Destaca “bars i boutiques tradicionals com Baylina, bar Oller i Verdú”, sense passar per alt “restaurants súper elegants com Granja Petitbo i ChichaLimoná”. Aconsella en especial dinar al “restaurant tradicional català” Sant Joan i visitar la Biblioteca Arús, on explica que s’amaga una rèplica de l’Estàtua de la Llibertat.

“Una visió” del futur de Barcelona

Time Out recorda que el passeig Sant Joan és seu del “triangle manga”, un cau d’incondicionals del còmic i del gènere fantàstic. De fet, recomana visitar l'”enorme col·lecció de novel·les gràfiques” de la botiga Norma Còmics.

“Però on destaca realment aquest carrer és en la forma en què posa en primer lloc els vianants i els ciclistes“, elogia. També detalla que “els carrils per a bicicletes recorren tota la longitud del carrer, mentre que als viatgers se’ls ha donat molt més espai per moure’s, així com un munt d’espai per seure”. “És una visió de com poden ser aviat tots els carrers centrals de Barcelona, si l’alcaldessa Ada Colau continua avançant en el seu plans radical d’enverdir” la ciutat, especula Time Out.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ramon a juny 10, 2021 | 22:56
    Ramon juny 10, 2021 | 22:56
    Un bon exemple de la vegetació del Passeig de Sant Joan el trobem cantonada Ausiàs March en les flors de record al noi de 25 anys que va topar amb un dels blocs de Na Colau i un cop al terra li va passar per damunt un taxi.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa