Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El Papa apunta a l’Estat pel bloqueig de l’Open Arms: “És una injustícia molt gran”
  • CA

El Papa va apuntar a l’Estat pel bloqueig del vaixell Open Arms al Port de Barcelona des de fa gairebé tres mesos. Preguntat ahir a l’entrevista de Salvados per la situació de l’ONG, el papa Francesc va matisar que les “autoritats de Barcelona” no són culpables del bloqueig, sinó que ho és l’Estat perquè el Port és de control estatal. “Em sembla una injustícia molt gran”, va dir Francesc. 

[r:1]

“Per què es fa? Perquè s’ofeguin?”, es va preguntar el cap de l’Església. El Papa va respondre així a la pregunta sobre la situació de l’Open Arms a Barcelona. El màxim representant eclesiàstic va admetre ser “simplista”, però va alertar que els immigrants es “llancen” al mar per “desesperació” i amb “il·lusió”. “No mesuren les conseqüències”, va lamentar. 

El moment més polèmic de l’entrevista va arribar quan el Papa va vincular l’homosexualitat amb “coses rares”. Després que recomanés en unes declaracions anteriors que els pares portin els fills homosexuals al psiquiatre, Francesc va insistir a recomanar que les famílies demanin ajuda a un “professional” si als fills els passen “coses rares”. 

Més notícies
Open Arms acusa el Capità Marítim d’excedir-se en les seves tasques de “comprovació”
Notícia: Open Arms acusa el Capità Marítim d’excedir-se en les seves tasques de “comprovació”
Comparteix
L'advocat de l'ONG ha presentat un recurs contra la decisió de no concedir el permís per salpar del Port de Barcelona

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa