Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El lladre que va drogar una cambrera havia robat a tres bars més
  • CA

Els Mossos d’Esquadra investiguen el lladre que va drogar una cambrera a la Zona Franca, a Sants-Montjuïc, per tres robatoris més, dos a Barcelona i un a Esplugues. La policia catalana ha informat que en un dels casos el detingut, de 46 anys, va fer servir una “substància” per “sotmetre” la voluntat del treballador o treballadora i aprofitar per robar. Es desconeix, de moment, quina substància va fer servir, segons els Mossos.

Segons ha informat sotscap de l’Àrea d’Investigació Criminal de Barcelona de la DIC, Josep Naharro, el lladre es feia passar per eslovè i s’ha identificat amb sis identitats diferents davant dels cossos policials. La Guàrdia Civil, la Policia Nacional i els Mossos tenen constància d’antecedents del lladre, tots ells per delictes patrimonials –robatoris, furts o receptació, entre d’altres–. L’arrestat podria estar relacionat amb un robatori comès a València.

El modus operandi era sempre el mateix: arribava a primera hora del matí a un bar o restaurant i, després de comprovar que hi havia pocs clients o cap, començava a preparar el robatori. En alguns casos aprofitava descuits per endur-se els objectes personals del cambrer o cambrera, i en d’altres feia servir substàncies per drogar la persona que estava treballant i robar la recaptació.

En el cas del robatori del 17 de març, l’últim de què es té constància, es va fer passar per tècnic de la màquina de cafè per entrar a la barra sense aixecar sospites, segons ha detallat el sotscap de la DIC a Barcelona. En el moment de la detenció, efectuada avui al migdia, el laldre tenia documentació falsa, objectes d’una de les víctimes i sis pots de medicament “d’efectes ansiolítics i sedants”, segons remarca la policia catalana.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa