Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El dia que es van detenir tretze lladres violents a Barcelona
  • CA

Els dia 4 de juny es va convertir en un dia negrre per als lladres violents de la ciutat. Tretze d’ells van acabar detinguts pels Mossos d’Esquadra, després d’haver estat enxampats actuant in fraganti en molts casos. Per arribar-hi a temps, els avisos de veïns que passaven pel carrer van ser clau. Decisions dels testimonis com apropar-se a la a l’oficina ciutadana de la Barceloneta o simplement comunicar el que havien vist a una patrulla de la zona van marcar la diferència, segons ressalta la policia catalana.

En altres casos, en canvi, el que ha dut a la detenció d’aquests lladres ha estat la investigació d’un seguit de robatorios intimidatoris o violents. De fet, el dijous 4 de juny es van completar tres detencions arran de les indagacions policials dels dies previs.

En total, els tretze detinguts acumulaven una seixantena d’antecedents policials. I és que, segons informen els Mossos, l’acció delinqüencial que des de l’inici del confinament s’havia reduït notablement, les darreres setmanes ha començat a créixer. Ara bé, encara es manté per sota respecte el mateix període de l’any anterior.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa