Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els metges volen un confinament “intens i curt” per frenar la tercera onada

El president del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona (COMB), Jaume Padrós, ha tornat a reclamar al ministre de Sanitat i candidat del PSC a les eleccions catalanes, Salvador Illa, un confinament “intens i curt” per frenar la tercera onada de Covid-19, que aquests dies està arribant al seu pic de contagis i que està provocant que el sistema hospitalari català arribi al seu límit de capacitat. Padrós ha assegurat que “l’escenari europeu empitjora” i que “cal restringir més les mesures de contactes i mobilitat”.

Padrós ha considerat que en la situació epidemiològica actual “no es donen les condicions des del punt de vista sanitari perquè les autoritats puguin organitzar unes eleccions segures el 14F”. El president del Col·legi de Metges ha recordat que només el govern espanyol, i en especial Illa, poden decretar un “enduriment de mesures” i també els ha reclamar un pla d’ajudes per “compensar econòmicament els sectors afectats”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: catalan emprenyat..sempre a gener 23, 2021 | 19:37
    catalan emprenyat..sempre gener 23, 2021 | 19:37
    Quins metges diuen això, ah si! el Padros i restes de la mafia de la bata blanca catalana que han desmantellat la sanitat publica catalana des de el 2010 fins ara mateix, a la merda Padros i resta , anem a votar el 14 per fer-los fora.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa