Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El Col·legi de Metges exigeix mesures “més contundents i efectives” per Cap d’Any

El president del Col·legi de Metges de Barcelona (COMB), Jaume Padrós, ha exigit al Govern mesures “més contundents i efectives” per Cap d’Any per així reduir l’impacte de la pandèmia. “No ho entenc. El nombre de contagis i d’hospitalitzacions no para de créixer. Cal reduir contacte ja!”, ha assenyalat aquest dilluns Padrós en un missatge a les xarxes socials.

“De cara al Cap d’Any demano reduir dràsticament la mobilitat i als ciutadans màxima responsabilitat”, ha apostat el president del COMB. “Encara hi som a temps. Les mesures s’han de prendre sí o sí. El contagis van pujant, els ingressos hospitalaris van pujant. I pot ser que la soca britànica corri per aquí. El Govern ha d’actuar”, ha afegit Padrós als micròfons de Rac1.”Ja es veu que l’equilibri entre salut i economia s’està trencant. Si es trenca el sistema sanitari, ens trenquem tots. Estem amb unes xifres molt preocupants. El mes de gener pot ser catastròfic”, ha continuat en la seva reflexió el president del Col·legi de Metges de Barcelona, que també ha criticat la intenció de la Generalitat de vacunar les persones que intervinguin en l’organització de les eleccions del 14-F. “Vull creure que és una innocentada. El criteri de vacunació ha de ser clar i transparent: priorització sobre persones vulnerables, sanitaris i personal essencial”, ha conclòs Padrós.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Jony a desembre 29, 2020 | 17:09
    Jony desembre 29, 2020 | 17:09
    Senyors, teniu tota la raó del món. És necessari tallar d'arrel els nous contagis. Però tots, i quan dic tots, em refereixo a la raça política, des del primer de l'Estat Espanyol, fins l'últim responsable del Govern Català, o més ben dit irresponsable. Tancar bars i restaurants en uns horaris totalment il·lògics, és de ser dements. Permetre el moviment fins la una de la nit per cap d'any, de Jutjat de Guardia. Son una banda de ineptes, irresponsables i gent de mal viure. Les properes eleccions anirà la vostre mare a votar-vos. Per mi heu desaparegut per sempre de la meva vista. A fer punyetes per sempre polítiquets, que no serviu ni per fer la "O" en un canut.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa