Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La Covid-19 sacseja el Reial Club de Polo
  • CA

El Club de Polo de Barcelona ha decidit cancel·lar el casal d’estiu després d’haver-se confirmat tres nous casos de Covid-19 entre el seu personal, han confirmat al TOT Barcelona fonts del centre. Diumenge ja van tancar els restaurants després que un cuiner no anés a treballar perquè tenia símptomes i va donar positiu a la prova. El club va decidir fer proves a tot el personal de cuina i en total ha registrat nou positius més, elevant la xifra total a 12 casos.

Els tres nous casos s’han detectat en dos monitors de pàdel i un monitor de les colònies, fet que ha motivat la cancel·lació de les activitats infantils. Segons les fonts consultades, la decisió s’ha pres pel fet que el comportament dels nens en les activitats de lleure és “imprevisible” i fa difícil que es puguin mantenir les distàncies de seguretat. “Com a mesura de precaució i per estar més tranquils hem decidit cancel·lar el casal i veure com evoluciona”, apunta el centre.

Els responsables del centre no descarten reprendre les activitats si la situació evoluciona favorablement però de moment el casal d’estiu ha quedat cancel·lat “perquè tothom es quedi més tranquil”. Els tests que han servit per descobrir els nous positius de Covid-19 s’han fet després que un cuiner del restaurant del club donés positiu fa uns dies, cosa que també va obligar a tancar els restaurants del club.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: un talp a juliol 09, 2020 | 12:40
    un talp juliol 09, 2020 | 12:40
    Pobres pijos!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa