Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El Centre de Convencions del Fòrum augmenta un 56% l’aportació a projectes socials
  • CA

El Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB), gestionat per l’empresa GL Events, ha augmentat un 56% les aportacions a projectes socials enguany, arribant als 240.000 euros. Entre el 2017 i aquest any ha donat suport a 71 iniciatives solidàries principalment d’entitats vinculades amb el barri del Besòs, on ha destinat 394.000 euros amb aportacions directes, donacions d’aliments i materials o a través de la cessió gratuïta d’espais i serveis. 

Durant el 2018 el CCIB ha participat en 40 esdeveniments solidaris, 10 més que l’any passat. El centre ha destinat cada any el 0,7% de la facturació anual a projectes socials. El director general del CCIB, Marc Rodríguez, ha destacat que les col·laboracions solidàries “són el reflex de l’ànima del nostre centre” per “intentar ajudar en el possible que les entitats se sentin com a propi el CCIB i trobin un espai on poder desenvolupar les activitats en favor de la comunitat”. 

Les accions a què aporta recursos el CCIB són especialment destacades al barri del Besòs, “ja que és Barcelona, la ciutat que ens acull”. Tots els projectes es fan públics en la memòria anual del centre i s’hi inclouen esforços en política mediambiental i econòmica “amb el mateix compromís per crear ocupació i generar riquesa al nostre entorn més immediat”, ha afegit Rodríguez.​

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa