Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El CaixaForum i el Cosmocaixa s’ofereixen per acollir activitats de colònies a l’estiu
  • CA

La Fundació “la Caixa” ha posat a disposició d’escoles i entitats socials el CosmoCaixa i el CaixaForum perquè hi puguin portar a terme activitats de colònies aquest estiu. L’oferiment va en la línia d’ajudar a “compaginar la planificació d’activitats escolars i extraescolars amb el compliment de les mesures sanitàries recomanades”, segons ha informat la Fundació “la Caixa” en un comunicat.

Els nostres centres són sempre un punt de trobada, obert a tothom i molt especialment a professors, alumnes i famílies. Amb aquest oferiment volem aprofundir en aquesta vocació de servei i contribuit, des d’ara mateix, a la represa de l’activitat escolar i extraescolar”, ha apuntat el director de l’àrea Comercial i Educativa de la Fundació ”la Caixa”, Xavier Bertolín.

La Fundació ha recordat la “relació estreta” entre el CaixaForum i el CosmoCaixa i la comunitat educativa. Així, ha xifrat en 10.000 els grups escolars que van visitar l’any passat les instal·lacions dels dos equipaments. Entre els grups van sumar 200.000 alumnes i 6.600 professors. L’aposta per l’educació, ha reivindicat la Fundació, també passa per la plataforma www.educaixa.com, que engloba tota la proposta pedagògica de l’entitat i promou i impulsa la transformació educativa amb la finalitat de respondre a les necessitats de la societat del segle XXI”. Dos milions d’alumnes i més d’11.000 professors van fer servir la pàgina web l’any passat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa