Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Dues detencions per una baralla en què es va disparar una pistola a la discoteca Shoko
  • CA

La discoteca Shoko ha viscut aquesta matinada una batussa que ha acabat amb un dels implicats disparant una pistola. Els fets s’haurien iniciat al voltant de les 4:00h, quan els professionals de la seguretat de la discoteca van negar l’entrada a dues persones que es van molestar profundament i es van mostrar violentes, segons ha pogut saber aquest diari des de primera hora d’aquest matí i, hores més tard, han confirmat fonts municipals. Així i tot, el tret que es va disparar –almenys un– va ser contra el terra i no hi ha ferits. Després dels fets, la Guàrdia Urbana va detenir les dues persones. 

La baralla va iniciar-se al lloc de l’accés del club, al passeig Marítim. I en un dels moments del conflicte, una de les implicades va fer ostentació de l’arma i va detonar-la. Segons concreta el diari Metrópoli Abierta, la pistola era un revòlver del calibre 22 i en el moment de la identificació policial, els investigats es van negar a identificar-se, ja que no portaven documentació a sobre. Fins al moment no s’ha aclarit si el tret va ser a peu de carrer o a l’interior del local.

Fonts de la discoteca han remarcat que no volen fer cap declaració i, mentrestant, la investigació ha passat a mans dels Mossos d’Esquadra. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa