Dues detencions per una baralla en què es va disparar una pistola a la discoteca Shoko

Els fets, pels quals no s'han de lamentar ferits, van iniciar-se arran de la negativa a que dues persones entressin al club nocturn

La discoteca Shoko ha viscut aquesta matinada una batussa que ha acabat amb un dels implicats disparant una pistola. Els fets s’haurien iniciat al voltant de les 4:00h, quan els professionals de la seguretat de la discoteca van negar l’entrada a dues persones que es van molestar profundament i es van mostrar violentes, segons ha pogut saber aquest diari des de primera hora d’aquest matí i, hores més tard, han confirmat fonts municipals. Així i tot, el tret que es va disparar –almenys un– va ser contra el terra i no hi ha ferits. Després dels fets, la Guàrdia Urbana va detenir les dues persones. 

La baralla va iniciar-se al lloc de l’accés del club, al passeig Marítim. I en un dels moments del conflicte, una de les implicades va fer ostentació de l’arma i va detonar-la. Segons concreta el diari Metrópoli Abiertala pistola era un revòlver del calibre 22 i en el moment de la identificació policial, els investigats es van negar a identificar-se, ja que no portaven documentació a sobre. Fins al moment no s’ha aclarit si el tret va ser a peu de carrer o a l’interior del local.

Fonts de la discoteca han remarcat que no volen fer cap declaració i, mentrestant, la investigació ha passat a mans dels Mossos d’Esquadra. 

Nou comentari