Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Dues agressions sexuals amb pocs dies de diferència en un hostal de Barcelona
  • CA

Els Mossos d’Esquadra han investigat dues agressions sexuals amb pocs dies diferència en un mateix hostal del carrer Bergara, a tocar de la plaça Catalunya, segons ha avançat ElCaso i han confirmat al TOT Barcelona fonts de la policia catalana. Els investigadors dels Mossos, han detingut dues persones, però descarten que els casos tinguin cap relació entre si. La resistència de les víctimes va impedir que els detinguts consumessin la violació i a la policia acusa els dos agressors d’un delicte d’abusos sexuals.

El primer intent de violació es va produir la nit del 2 de novembre a l’hostal St. Christopher’s Inn del carrer Bergara, al barri de la Dreta de l’Eixample, i el segon va tenir lloc quatre dies més tard, el dia 6. Els agents de la comissaria de l’Eixample han detingut els dos agressors, un home de nacionalitat algeriana i un altre dels EUA, confirmen a aquest diari fonts dels Mossos d’Esquadra. Les dues noies van presentar denúncia.

Els investigadors no tenen constància que hi hagi cap vincle entre els dos agressors i les víctimes asseguren que no els coneixien de res. Encara no s’han esclarit les circumstàncies de les dues agressions, però s’estan investigant com a abusos sexuals. La direcció de l’hostal s’ha limitat a assegurar que estan col·laborant amb els Mossos d’Esquadra en la investigació.

Agressió a la platja

El passat mes de setembre un home va ser detingut per abusar sexualment d’una noia a la platja després d’endur-se-la a la força a una zona amagada. La noia va denunciar que havia patit tocaments i va identificar el seu agressor. Segons l’Hospital Clínic en els últims mesos s’han doblat el nombre d’agressions sexuals, sobretot durant l’estiu. Entre el juny i l’agost del 2021 han tractat 126 casos, just el doble que l’any anterior. El mateix dia els Mossos van informar de la detenció d’un home que hauria comès fins a cinc agressions sexuals a l’Hospitalet i a Sants-Montjuïc.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa