Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Dos hospitals de Barcelona, entre els 5 amb millor reputació de tot l’Estat

Barcelona compta amb quatre hospitals que tenen molt bona reputació a tot l’Estat. Com a mínim així opinen els professionals de la salut en una enquesta que confeccionat el rànquing amb els hospitals públics i privats amb més reputació. Pel que fa als primers, l’Hospital Clínic de Barcelona se situa en segon posició, només per darrere de l’hospital La Paz de Madrid. En cinquè lloc, els segueix un altre centre barceloní, el Vall d’Hebron. El centre Teknon i Quirónsalud Barcelona són el cinquè i setè hospital privat amb millor reputació.

Per establir aquesta classificació, que ha dut a terme el Monitor de Reputació Sanitària (MRS), s’ha tingut en compte l’opinió de més 2.500 professionals mèdics, uns 3.600 infermers, gerents, directors i periodistes, i 3.000 indicadors objectius.

El Clínic destaca en sis modalitats i el Vall d’Hebron en dos

La barreja de tot plegat col·locat aquests dos centres a dalt de tot. En el cas del Clínic, la MRS destaca sis serveis; en aparell digestiu, cirurgia general i aparell digestiu, hematologia, nefrologia, obstetrícia i ginecologia i urologia. Per la seva banda, de la Vall Hebron, l’informe destaca només dos serveis, encara que són suficients per colar-se entre els millors centres sanitaris de l’Estat.

El Clínic i La Paz, de Madrid, es juguen la primera posició en gairebé totes les categories. L’hospital madrileny té els millors equips de gestió, segons aquest rànquing. El Clínic, també pel que fa a la gestió, queda en segon lloc. Passa exactament el mateix amb els equips de direcció infermera. El Clínic, això sí, baixa a la quarta posició pel que fa a la comunicació.

Els centres privats

En l’àmbit privat, s’imposen la Clínica Universitat de Navarra, Quirónsalud Madrd i l’hospital universitari HM Sanchinarro/Clara Campal, que s’imposen a Teknon i Quirónsalud Barcelona, els millors valorats de la ciutat en aquesta modalitat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa