Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Dos ferits greus en un xoc frontal entre dos vehicles a la ronda Litoral
  • CA

Un xoc frontal entre dos vehicles a primera hora del matí ha deixat dos ferits greus i un de lleu a la ronda Litoral. Ha estat a les 6:48 hores quan, per causes que encara es desconeixen, un cotxe que circulava en direcció Llobregat ha envaït un carril del sentit contrari i ha xocat contra un altre vehicle de manera frontal.

Algunes persones han gravat l’escena de l’accident moments després que es produís. Els vídeos han estat difosos per Twitter al compte @antiradarcatala.

 

El conductor del cotxe que ha provocat l’accident i el del vehicle amb el que ha col·lidit estan en estat greu. El copilot del cotxe que circulava en sentit Besòs està en estat lleu. El conductor del cotxe que circulava de forma correcta ha hagut de ser evacuat pels bombers, segons detallen fonts municipals. 

Dos dels ferits han estat traslladats a l’hospital Vall d’Hebron i un altre a l’hospital del Mar. No s’han practicat proves d’alcoholèmia al lloc dels fets.

L’accident s’ha produït a l’alçada de la sortida 30, a Sant Andreu, i ha obligat a tallar el tronc central de la ronda Litoral en sentit nus de la Trinitat, segons informen fonts municipals. La Guàrdia Urbana ha desviat el trànsit per la sortida 30. 

Més notícies
Mor un motorista en un accident de trànsit al carrer Provença
Notícia: Mor un motorista en un accident de trànsit al carrer Provença
Comparteix
A l'accident també s'hi ha vist implicat un cotxe
Dos ferits lleus en un accident múltiple a la ronda Litoral
Notícia: Dos ferits lleus en un accident múltiple a la ronda Litoral
Comparteix
El xoc s’ha produït a l’altura de la sortida 22, a la Barceloneta

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa