Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Dos detinguts al metro per atracar uns menors amb una pistola d’aire comprimit

Primera hora de la tarda del dia de Sant Esteve a la línia 1 del metro de Barcelona. Molt poca gent, encara és l’hora de la sobretaula. Dos homes armats amb una pistola atraquen uns menors d’edat. Els prenen els telèfon mòbils i fugen. Però no és tan fàcil escapolir-se de la xarxa de metro després d’un delicte greu i sortir-ne lliure.

Els fets van passar ahir poc després de les quatre de la tarda. Les víctimes ho van denunciar de seguida i van saltar totes les alarmes perquè tot indicava que hi havia dos homes adults atracant adolescents amb una arma de foc al metro. Es van activar diverses patrulles de Mossos, tant d’agents de les unitats detinades al metro com de patrulles de seguretat ciutadana.

La descripció dels assaltants que en fan les víctimes i les imatges de les càmeres de videovigilància van permetrre localitzar-los, seguir el seu recorregut i veure per on sortirien del metro. Així va ser com els van interceptar a les escales de l’estació de l’Arc de Triomf. Allà es va comprovar que eren els atracadors, que portaven els mòbils robats i que duien una arma: tanmateix, era d’aire comprimit, no de foc, encara que a les imatges de les càmeres ho semblés. Els dos assaltants van quedar detinguts.

Més notícies
Un carrer de Ciutat Vella, en una imatge d'arxiu. | Jordi Play

Els robatoris amb violència es disparen un 44% a Ciutat Vella

Notícia: Els robatoris amb violència es disparen un 44% a Ciutat Vella
Comparteix
Molts furts deriven en assalts violents per arrencar rellotges de luxe o telèfons mòbils de les mans a les víctimes
Notícia: Els robatoris amb violència es disparen un 44% a Ciutat Vella - Mobile

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Sempre igual, avui
    Sempre igual, avui "només"era una pistola d'aire comprimit desembre 27, 2018 | 20:12
    Demà al carrer de nou, a seguir perfeccionant-se

Nou comentari

Comparteix