Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Dos detinguts i 11 ferits en els aldarulls en suport de Pablo Hasél
  • CA

Les protestes i aldarulls en suport a Pablo Hasél, detingut dimarts al matí a la Universitat de Lleida, van acabar amb dos detinguts i almenys 11 manifestants ferits a Barcelona, segons han informat els Mossos d’Esquadra i el Servei d’Emergències Mèdiques (SEM). Dels ferits, quatre van haver de ser traslladats a l’hospital. Una noia va rebre un impacte a la zona de l’ull –alguns testimonis asseguren que va ser un projectil de foam dels Mossos, tot i que hi ha qui diu que va ser una ampolla–.

En total, els aldarulls per la detenció de Hasél han deixat 14 detinguts a tot Catalunya –els dos de Barcelona, quatre a Vic i vuit a Lleida– i 33 ferits, dels quals 32 són lleus i un és menys greu. A banda dels ferits a la capital catalana, el SEM va haver d’atendre 15 persones a Vic, cinc a Lleida, un a Reus i una altre a Girona. La noia amb la ferida a l’ull finalment no va patir cap afectació al globus ocular, ja que l’impacte va ser a la cella, segons van poder comprovar els serveis d’emergències.

Per la seva banda, els Mossos d’Esquadra van informar d’almenys tres agents ferits a Barcelona i diversos agents més a Vic, on els manifestants van assaltar la comissaria.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa