Dos activistes detinguts i un agent ferit en un incident al mar entre Greenpeace i la Urbana

Una llanxa de la Guàrdia Urbana de Barcelona ha abordat dues embarcacions de Greepeace després que els activistes es neguessin ha aturar-se després de participar en una acció de protesta contra el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, que aquest divendres feia un discurs durant una jornada del Cercle d’Economia a l’Hotel W.

Fonts municipals han confirmat al TOT Barcelona que dos dels activistes han acabat detinguts i que un agent de la Guàrdia Urbana ha resultat ferit lleu durant l’abordatge. Greenpeace també ja confirmat les detencions.

En concret, els dos detinguts són els patrons de les dues embarcacions després que la Urbana les interceptés quan pretenien acostar-se a l’Hotel W. Els dos homes estan acusats d’atemptat a l’autoritat i desobediència.

L’organització ha desplegat una pancarta de 15 metres de llarg enganxada al vidre de la sala de l’hotel W on es feia l’acte amb el lema ‘Sánchez, us vigilem. Recuperació verda i justa’. Les dues llanxes han llençat també a l’aire una pancarta-cometa amb el mateix missatge. Greenpeace considera que el pla de recuperació del govern espanyol no garanteix una recuperació verda i justa com es necessita.

Comentaris

    ton c. Juny 18, 2021 | 16:59
    tot el meu suport amb la gent de Greenpace.

Nou comentari