Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Una dona de 82 anys mor atropellada per un conductor begut
  • CA

Una dona de 82 anys ha mort aquest dijous a la tarda a l’hospital l’endemà d’haver sigut atropellada per un conductor que anava begut, segons les dades facilitades per fonts de l’Ajuntament de Barcelona.

Els fets es van produir a la Meridiana, a l’altura del parc de Can Dragó, tot i que a l’altra banda de l’avinguda, al districte de Sant Andreu, ja que aquesta via fa de frontera amb Nou Barris. Un turisme va envestir la víctima i la va deixar malferida. La Guàrdia Urbana va fer la prova d’alcoholèmia i de drogues al conductor i va donar positiu per consum de begudes alcohòliques. A partir d’aquesta consttació, la policia municipal va obrir un atestat per homicidi imprudent, que investiga La Unitat d’Investigació i Prevenció de l’Accidentalitat (UIPA).

Aquesta és la primera víctima mortal per accident de trànsit a la ciutat aquest any. L’Ajuntament de Barcelona ha recordat avui que els vianants conduir sota els efectes de l’alcohol o les drogues és “la principal causa indirecta dels accidents” a Barcelona. El 2019 es va tancar amb un balanç de 22 víctimes mortals.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa