Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Aquests són els districtes de Barcelona on s’han consolidat més terrasses

L’Ajuntament de Barcelona culminarà en les pròximes setmanes el procés de consolidació de les terrasses ampliades amb motiu de la pandèmia del coronavirus oficialitzant la continuïtat de 1.131 terrasses, de les quals 574 en calçada. Les xifres facilitades pel consistori barceloní aquest dimarts en un comunicat impliquen la supervivència de gairebé un terç del total 3.668 peticions d’ampliació que es van concedir de manera extraordinària a establiments i restauradors de la capital catalana.

Tanmateix, quines són les zones de la ciutat on s’han pogut mantenir més terrasses ampliades? On s’han registrat més denegacions de permisos? Si mirem les dades fetes públiques aquest dimarts per l’executiu, el districte de Barcelona que mantindrà més dels espais ampliats que es van concedir amb la pandèmia és amb diferència l’Eixample, on el nombre de terrasses consolidades arriba fins a les 346. El segueixen a força distància els districtes de Sarrià-Sant Gervasi (156), Sants-Montjuïc (147) i Sant Martí (145).

Les terrasses que s'han convertit en permanents repartides per districtes
Les terrasses que s’han convertit en permanents a la ciutat repartides per districtes / Ajuntament de Barcelona

Tanquen aquest particular rànquing els districtes de Gràcia i Horta-Guinardó amb 56 terrasses ampliades definitivament cadascun i Ciutat Vella, el districte també amb diferència on menys espais s’han consolidat amb només 29.

Denegacions de permís per districtes

Pel que fa al nombre de denegacions, el llistat de districtes el torna a encapçalar l’Eixample, que registra un total de 622 peticions de consolidació no admeses. El segueixen en segona i tercera posició els districtes de Ciutat Vella (195) i Sant Martí (163), secundats de ben a prop per Sants-Montjuïc (126).

Les peticions de consolidació de terrasses denegades repartides per districtes
Les peticions de consolidació de terrasses denegades a la ciutat repartides per districtes / Ajuntament de Barcelona

A la cua del rànquing trobem els districtes de les Corts (50), Nou Barris (49) i tancant el llistat Horta-Guinardó amb només 36 denegacions del permís per consolidar terrasses.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa