Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Dissolta una festa amb consum de droga en un local del Poblenou
  • CA

Els Mossos d’Esquadra han desmantellat una festa nocturna en un domicili privat del districte de Sant Martí, que s’estava celebrant malgrat restriccions excepcionals com el toc de queda. Segons ha comunicat la pròpia policia en una piulada, a l’interior de l’immoble van identificar i denunciar 11 persones i va detectar-hi consum de drogues.

Segons han detallat fonts policials al TOT Barcelona, la festa se celebrava en un local d’un passatge situat al cor del Poblenou. L’avís d’un veí ha alertat a la policia cap a les dues de la matinada de dilluns. Entre els presents hi hauria dos propietaris de l’espai.

Els implicats han estat denunciats per incomplir les mesures sanitàries contra la propagació de la Covid-19, que prohibeixen les reunions de més de sis persones no convivents. Acabar amb les festes nocturnes és de fet el principal objectiu del nou confinament nocturn. La nit de diumenge va ser la primera en què s’aplicava, però les multes per circular pels carrers entre les 22h i les 06h sense autorització comencen aquest dilluns.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa