Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Deu detinguts per robatori amb força a Sants-Montjuïc
  • CA

La Guàrdia Urbana de Barcelona va detenir 10 persones per un presumpte delicte de robatori amb força aquest diumenge a la tarda, al barri de la Marina de Port (Sants-Montjuïc). L’alerta d’un ciutadà va ser decisiva per arrestar-los. El veí va informar que unes furgonetes donaven voltes constantment per la zona, de forma sospitosa. Amb la descripció dels vehicles, la Guàrdia Urbana va localitzar una de les furgonetes estacionada amb tres persones a dins. En acostar-s’hi, un segon vehicle va passar a gran velocitat pel costat dels agents, que van poder-la aturar poc després amb 7 individus a l’interior.

En paral·lel, el propietari d’una empresa de la zona va notificar que havia patit un robatori amb força feia poca estona. Un dels seus treballadors havia vist a uns desconeguts deambular per l’interior de la seu de l’empresa i els dispositius informàtics havien fallat. El mateix testimoni va relatar que els sospitosos havien fugit en dues furgonetes com les que la Guàrdia Urbana tenia immobilitzades en aquell moment.

En comprovar les identitats i historials dels deu ocupants dels vehicles, la policia va detectar que la majoria tenien antecedents per robatoris amb força i els va detenir.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa