Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Detingut per pagar per tenir relacions amb menors i gravar-ho en vídeo
  • CA

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de mitjana edat acusat de pagar per mantenir relacions sexuals amb menors d’edat, segons ha publicat El País i ha pogut confirmar el TOT Barcelona de fonts policials. A més, la policia catalana ha detingut una segona persona, que s’encarregava de captar les noies.

Segons el diari madrileny, l’home detingut per prostitució de menors seria l’actual guitarrista del grup Decibelios, que també estaria acusat de gravar les joves amb una càmera oculta mentre hi tenia relacions. L’acusat està en llibertat amb càrrecs. La investigació va començar quan una jove de només 15 anys va ingressar a un hospital de Barcelona perquè s’havia intentat suïcidar.

Va ser llavors quan es va descobrir que el detingut li enviava missatges per proposar-li trobades per tenir sexe a canvi de diners. Els Mossos van començar a investigar i van descobrir que hi havia un grup de Whatsapp, presumptament gestionat per una altra menor, que servia de plataforma per tancar les cites.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa