Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un home ferit a la cama ha portat al desmantellament de dos narcopisos del Raval
  • CA

L’atenció imprevista al carrer d’un home ferit a la cama va desembocar en el desmantellament de dos narcopisos del Raval de Barcelona. L’actuació policial va comportar la deteció de tres homes i va permetre recuperar dos habitatges d’un bloc del carrer Botella on es traficava amb droga. Els fets es van produir la matinada de dimecres a dijous, tot i que els Mossos d’Esquadra l’han anunciat en una piulada aquest divendres a la tarda. Un dels habitatges ja s’ha retornat a la propietat i l’altre ha quedat tapiat.

Fonts dels Mossos d’Esquadra expliquen al TOT Barcelona que una patrulla nocturna va ser requerida per un home al carrer, que deia que havia estat “punxat” a la cama amb una arma blanca. Els agents el volien portar a l’ambulatori però ell s’hi negava perquè els volia acompanyar fins al lloc on l’havien agredit, perquè fos arrestat l’atacant. No estava ferit de gravetat, pel que va poder-los guiar fins a un pis del carrer Botella.

“Quan els agents entren al pis, es troben amb gent consumint i venent droga“, relata la policia catalana. Immediatament van prodecir a tancar el narcopís i localitzar la persona propietària de l’immoble. Van arrestar-hi tres homes joves: dos dominicans de 32 i 35 anys acusats de delictes contra la salut pública i per amenaces als policies i un algerià de 25 anys que va quedar detingut per delictes contra la salut pública i també per lesions, com a presumpte agressor de l’home ferit que havia guiat als agents.

Aprofitant aquesta intervenció inesperada, la policia catalana va entrar en un altre pis de la finca que vigilava des de feia mesos i on sospitava que també hi havia tràfic de droga. “Fruit de la pressió policial, les persones que ocupaven el pis havien acabat marxant-ne”, exposen fonts de Mossos. ” Quan hi van entrar els agents era buit i va quedar tapiat preventivament”, reblen. Durant el confinament la policia ha tanca 9 punts de venda de droga al districte de Ciutat Vella.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa