Tres detinguts per la baralla mortal davant d’una narcosala

La víctima va ser apallissada en un enfrontament entre usuaris de la sala de venopunció Lluís Companys

Dos homes i una dona han sigut detinguts pels Mossos d’Esquadra com a presumptes implicats en la baralla a causa de la qual va morir ahir un home. Els fets es van produir davant de la narcosala que hi ha a la placeta del Comerç, a la part nord del barri de Sant Pere, de Ciutat Vella, tocant a la frontera amb l’Eixample (Fort Pienc) i Sant Martí (barri del Parc i la Llacuna del Pobenou).

[r:1]

Va ser ahir, dijous, a la tarda.  Diversos usuaris de la narcosala Lluís Companys es van barallar i, segons els testimonis, un dels implicats en van sortir apallissat, fins al punt que va patir una aturada cardiorespiratòria. En l’enfrontament s’haurien fet servir ampolles trencades. Segons l’ACN, la víctima tenia 45 anys i era marroquí.

El SEM va intentar reanimar-lo i el va traslladar a l’Hospital del Mar, on van certificar la seva mort. L’autòpsia haurà de determinar definitivament si la víctima va morir a causa dels traumatismes o bé per una patologia prèvia. Tanmateix, de moment es treballa amb la hipòtesi que es tracti d’un homicidi, el novè d’aquest any a Barcelona i que continua la ratxa negra del juliol, amb cinc morts violentes a la ciutat.

Més informació

Nou comentari