Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Detingut un sospitós de matar un matrimoni a casa seva el 2019
  • CA

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de 51 anys acusat de matar un matrimoni a casa seva, a Sants-Montjuïc, el 2019. Agents de la policia catalana han localitzat i detingut el sospitós a Sant Antoni de Vilamajor, al Vallès Oriental, i el jutge ja ha ordenat el seu ingrés a presó provisional. Els investigadors han descobert que el presumpte autor del doble homicidi havia mantingut relacions comercials amb la parella.

A l’agost del 2019, els Mossos d’Esquadra van rebre un avís del veïns d’un edifici del carrer Mossèn Amadeu Oller, al barri de la Bordeta, perquè sentien una forta olor provinent de l’interior del domicili del matrimoni i feia temps que no tenien notícies seves. Quan hi van accedir, els agents van trobar morts el matrimoni, d’uns 80 anys. Fins ara no s’havien produït novetats al cas, que estava sota secreta de sumari.

Segons ha avançat la SER Catalunya, el sospitós és un comercial de productes ortopèdics amb antecedents per estafa. En un principi, el mal estat dels dos cossos no va permetre identificar la causa de la mort, però els forenses van determinar que havien rebut diverses ganivetades. El detingut s’havia guanyat la confiança de la parella i va aprofitar per robar objectes de valor i targetes de crèdit de la parella.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa