Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El detingut per agressió sexual a Ciutat Vella ja havia sigut arrestat dos cops aquesta setmana
  • CA

Tres detencions en una setmana, les tres per delictes diferents: un furt, una apropiació indeguda i una agressió sexual. Aquest és el currículum acumulat en només cinc dies pel jove arrestat divendres a la matinada per haver agredit sexualment una noia al carrer de l’Oli de Barcelona, a la rodalia del mercat de Santa Caterina, a Ciutat Vella.

A més a més, el jove, de 21 anys i de nacionalitat líbia, ja havia sigut identificat per la policia hores abans de l’atac a la noia, que es va produir poc després de dos quarts de sis de la matinada quan la víctima, de 20 anys, tornava a casa. De fet, l’atac va ser al mateix portal del seu domicili, segons va explicar als Mossos d’Esquadra.

L’assaltant se li va acostar per darrere, li va clavar una empenta contra la porta i li va tapar la boca amb una mà mentre amb l’altra mà la va començar a tocar als pits i a la zona genital. Tot i així, la noia, que lluitava per treure-se’l de sobre, va aconseguir cridar prou perquè la sentissin dos nois que passaven pel carrer i que la van ajudar. Això sí, l’agressor va fugir.

En denunciar els fets a la policia, la jove va poder donar una descripció detallada de l’atacant i una patrulla va relacionar-la amb un home que havien identificat hores abans a la mateixa zona perquè els semblava que tenia un comportament sospitós.

Un hora després, uns agents van localitzar el sospitós encara a la mateixa zona i van confirmar que coincidia amb la descripció donada per la víctima, però és que a més a més la noia va veure el moment de la identificació quan anava cap a una centre sanitari per ser assistida –com es fa amb totes les víctimes d’agressions sexuals– i va assegurar que era el seu atacant. Per tant, els Mossos el van detenir. En comprovar les seves dades van veure que ja tenia antecedents per 8 detencions anteriors i que dues d’aquestes detencions havien sigut aquesta mateixa setmana.

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa