Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Detingut un jove de 21 anys per una onada de robatoris a pisos de la Vila Olímpica
  • CA

Els Mossos d’Esquadra han detingut un jove de 21 anys per una onada de robatoris a pisos de la Vila Olímpica que va tenir lloc durant el passat mes de maig. Els investigadors han identificat tot els autors dels robatoris, però de moment només n’han detingut un, que ha ingressat a presó i que té 11 antecedents per fets similars.

Els agents el van enxampar mentre intentava entrar en un pis del carrer Zamora. Un veí va alertar la policia que hi havia dues persones intentant forçar la porta de diversos habitatges. L’altre noi que l’acompanyava era un menor inimputable i per això els Mossos es van limitar a informar dels fets a la Fiscalia de Menors.

Robatoris de nit

Segons ha explicat la policia catalana, entre el 17 i el 27 de maig diversos veïns de la Vila Olímpica va denunciar que els havien entrat a robar a casa seva, normalment a la planta baixa. La descripció del robatori sempre era la mateixa: els lladres entraven als pisos de nit, mentre els propietaris eren dins, obrint una porta o una finestra després de saltar el mur de la terrassa.

Tot i que no se sap tot el que que van arribar a robar, només en un dels pisos van sostreure objectes valorats en 7.500 euros. De fet, la policia ha pogut relacionar els fets perquè tots els pisos eren de la mateixa zona i en alguns edificis hi havien entrat més d’una vegada. En total van entrar a robar a set pisos i dues vegades al mateix gimnàs, a més de fer servir les targetes de crèdit que havien robat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa