Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Detingut un membre de la màfia napolitana a Barcelona
  • CA

La policia italiana va informar aquest dimecres de la detenció d’un membre de la Camorra napolitana a Barcelona. Gennaro Esposito, de 34 anys, s’havia instal·lat a Barcelona, on va ser arrestat en la matinada de dimecres quan es trobava amb la seva parella, que acabava de desplaçar-se des de Nàpols per trobar-se amb el sospitós.

Esposito es considerat un membre perillós del clan mafiós dels Mazzarela. Sobre ell pesaven dues ordres de detenció dictades per l’autoritat judicial de Nàpols, que el consideren “greument responsable” d’un presumpte delicte d’extorsió agreujada per motius mafiosos i d’un altre per associació criminal mafiosa.

Esposito s’havia fet fonedís pels carabinieri, que l’havien perdut la pista el juliol de 2020. Alertats pel Servei de Cooperació Internacional de la policia italiana, agents de la Policia Nacional van capturar el presumpte mafiós, seguint indicacions de la unitat d’investigació dels carabinieri de Nàpols, va informar La Repubblica.

La Policia Nacional ha informat aquest dijous que la Justícia italiana demana 12 anys de presó pel detingut, a qui s’acusa d’haver participat el 2018 amb un còmplice en un tiroteig contra un clan rival a Nàpols. Esposito, a qui es coneix amb el sobrenom de Genni cape e bomb, ha ingressat a presó provisional a l’espera de ser extraditat a Itàlia.

Més notícies

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa