Els Mossos d’Esquadra han detingut un lladre responsable de 30 robatoris en menys de tres mesos a l’Eixample i a Ciutat Vella. L’home utilitzava tapes de clavaguera per trencar els vidres dels aparadors i accedir als locals, segons la policia catalana. La investigació ha culminat amb la detenció del lladre, que es va efectuar el 22 de febrer. Aquell dia agents dels Mossos van enxampar in fraganti l’home quan acabava de trencar els vidres d’un negoci al carrer Pelai i hi havia entrat. 

El lladre va ingressar a presó després de ser detingut, però la investigació no es va aturar aquí. Els Mossos sospitaven que l’arrestat estava relacionat amb altres robatoris. Amb el visionat de les imatges de càmeres de seguretat van identificar el detingut i van resoldre 30 robatoris a Barcelona. 

L’home s’emportava roba i productes de l’interior del local, així com diners que trobava a la caixa, segons els Mossos. Si no trobava res per robar, “produïa destrosses a l’interior del local i marxava”, segons la policia catalana. El lladre, que té 28 antecedents per robatoris, actuava sol o amb ajuda. Sovint l’acompanyaven altres persones que l’ajudaven a treure els objectes robats dels locals o que vigilaven a l’exterior. 

Els Mossos d’Esquadra no descarten més detencions ja que han identificat alguns col·laboradors del lladre gràcies a les càmeres de seguretat. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa