Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Detingut l’autor d’una agressió homòfoba a Sants el 5 de juny
  • CA

Agents de la Policia de la Generalitat- Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Sants- Montjuïc han detingut, el 13 passat de juliol, un jove de 19 anys com a presumpte autor d’una agressió homòfoba que hauria comès el passat 5 de juny al passeig de Santa Madrona de Barcelona. Fruit de la investigació s’ha pogut determinar que el detingut, juntament amb altres dos joves de 19 i 21 anys, són també els presumptes autors de diversos robatoris violents que s’haurien comès entre mitjans de maig i principis de juny en la zona propera a les fonts màgiques de Montjuïc.

L’agressió va tenir lloc el passat 5 de juny al voltant de les 01:00 h de la matinada, quan el detingut, acompanyat d’una altra persona, va agredir sense cap motiu aparent un home de 42 anys mentre caminava sol pel passeig de Santa Madrona, a Montjuïc. Mentre un dels agressors agafava la víctima pel coll, l’altre li va donar dos cops de puny a la cara fins que el va fer caure a terra i, un cop a terra, el va continuar agredint al mateix temps que l’insultaven per la seva condició sexual.

Finalment, la víctima es va poder desfer dels seus agressors, i va fugir del lloc. Fruit de les lesions, va requerir assistència mèdica. Des del Grup d’Atenció a la Víctima (GAV) de la comissaria de Reus, on resideix el jove agredit, se l’ha atès des del primer moment i se li ha fet seguiment del seu estat. Així mateix, hem treballat en aquest cas coordinadament amb la Fiscalia d’Odi.

El detingut forma part d’un grup actiu de lladres multireincidents

Els investigadors han pogut determinar que el detingut formaria part d’un grup de delinqüents que es dedicava a cometre robatoris a Sants, i més concretament a la zona de la muntanya de Montjuïc, i no descarten que seleccionessin les seves víctimes per la seva condició sexual.

A banda de l’atac per un delicte d’odi, al detingut se li atribueix també un robatori amb força en un domicili de Barcelona, que va cometre la nit del 12 de maig mentre la víctima dormia a casa seva i un robatori violent comès el 4 de juny a Montjuïc. A més, els investigadors han pogut identificar dos dels altres membres del grup, dos joves de 19 i 21 anys, que estan pendents de detenció. Tots ells haurien comès diversos robatoris violents en aquesta zona.

L’altre robatori violent comès per aquest grup va succeir el 4 de juny, sobre les 01:00 hores, quan la víctima caminava sola i va ser assaltada des del darrere amb una forta empenta que el va fer caure a terra i el van amenaçar amb una arma blanca per sostreure-li el mòbil.

El detingut ha quedat en llibertat després de passar a disposició judicial.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa