Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Detingut un home a Pedralbes per portar al cotxe més de 34 quilos d’haixix

Nou delicte contra la salut pública. Tal com ha informat la Guàrdia Urbana a través de Twitter, la passada matinada va detenir un home al barri de Pedralbes – districte de les Corts – per portar més de 34 quilos d’haixix. Tot va començar quan una patrulla va aturar el vehicle d’aquest home perquè estava parlant pel mòbil. Després, durant l’escorcoll del vehicle, van trobar l’haixix al maleter.

Aquest no és l’únic succés que s’ha produït aquest cap de setmana. La Guàrdia Urbana va detenir aquest divendres dos homes per robar amb violència un rellotge d’or valorat en 70.000 euros. Els fets van tenir lloc al barri de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera – districte de Ciutat Vella – i dos agents de paisà van aconseguir interceptar els autors. Un d’ells va subjectar la víctima i l’altra va agafar el rellotge després de trencar la corretja de cautxú amb les dents.

Gran plantació de marihuana a Sagrada Família

Una operació conjunta dels Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana de Barcelona va permetre fa pocs dies desmantellar una gran plantació de marihuana ubicada en una nau del barri de Sagrada Família – districte de l’Eixample -. A banda del comís de plantes, els agents van procedir a inutilitzar la infraestructura elèctrica que els presumptes responsables havien instal·lat per garantir el creixement de les plantes, així com els diferents elements de la plantació. Segons va explicar la policia catalana, en el moment de la intervenció no hi havia ningú a dins de la nau, per la qual cosa no es va practicar cap detenció.

Les plantacions de marihuana dins la ciutat de Barcelona són una problemàtica que segueix a l’ordre del dia. Cal recordar que el cos policial barceloní va localitzar el passat 22 de març una altra plantació de marihuana a l’interior d’un pis del barri del Besòs i el Maresme – districte de Sant Martí -.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa