Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Detingut per gravar dones als lavabos de dos bars
  • CA

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home per gravar dones al lavabo. L’arrestat, de 60 anys i de nacionalitat espanyola, col·locava càmeres sota la pica de mans. La policia catalana el va arrestar el 25 de febrer al seu domicili, on van intervenir un DVD, una targeta de memòria i un ordinador portàtil. L’home ha quedat en llibertat amb càrrecs per dos delictes de descobriment i revelació de secrets. 

La càmera que utilitzava l'home, 28-2-2019. | Mossos d'Esquadra

La càmera que utilitzava l’home, 28-2-2019. | Mossos d’Esquadra

El cas, que ha avançat El Paísva començar a ser investigat a l’octubre després que una dona veiés la càmera, que estava al lavabo d’un bar de Sant Andreu. L’aparell estava enganxat sota la pica del lavabo però havia caigut a terra i una dona la va veure. La càmera s’enganxava amb un adhesiu o amb cinta, segons els Mossos. L’home va col·locar una càmera a un altre bar del mateix districte. L’aparell el va localitzar al gener una treballadora del bar, que el va portar a una comissaria de la policia catalana.

Després de conèixer els dos casos la policia va començar la investigació a Sant Andreu, on s’havien trobat les dues càmeres. Gràcies a les declaracions de les víctimes i a les imatges de les càmeres de seguretat el van identificar i detenir.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa