La Guàrdia Urbana de Barcelona (GUB) ha detingut un home per desordres públics durant les Festes de Sants. L’arrest s’ha produït aquesta matinada de dissabte durant el desallotjament del parc de l’Espanya Industrial, segons ha confirmat el consistori. Les Festes de Sants han viscut una nova nit d’aglomeracions i aldarulls un cop finalitzats els concerts de la programació oficial i alternativa.

A partir de les 00.45 hores, unes 3.000 persones han seguit la festa al parc de l’Espanya Industrial i rodalies amb més música, botellots i gresca, majoritàriament sense mascareta i no respectant les distàncies de seguretat. L’Ajuntament de Barcelona ha rebutjat els actes vandàlics i ha fet avui una crida a la ciutadania a marxar a casa a mitjanit.”A partir d’aquella hora no hi ha festa i ja no hi ha música. I a partir d’aquella hora hem d’intentar reduir al màxim les aglomeracions als carrers”, ha assenyalat el regidor del districte de Sants-Montjuïc, Marc Serra, en declaracions a Betevé.

Mossos d’Esquadra i Guàrdia Urbana han començat a desallotjar el parc de l’Espanya Industrial passades les dues de la matinada i la dispersió de la gent no ha finalitzat fins a les quatre de la matinada després d’alguna corredissa, empentes i llançament d’ampolles contra la línia policial. A la carretera de Sants, també s’ha col·locat algun contenidor a la calçada a mode de barricada.

Els incidents no han anat a més, tot i que s’ha denunciat que el llançament d’ampolles ha acabat danyant diversos cotxes aparcats al carrer de l’Espanya Industrial.

Nou comentari

Comparteix