Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Detingut el presumpte autor d’una cadena de robatoris a Gràcia
  • CA

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de Gràcia han resolt una sèrie de robatoris que han patit una drogueria i una farmàcia del districte de Gràcia des de principis del mes de juny.

Fruit d’una investigació policial iniciada arran de les denúncies interposades pels mateixos establiments, els agents han pogut identificar un home, nacional i de 46 anys, com a presumpte autor de 6 robatoris violents i 3 furts perpetrats a la mateixa drogueria i de 3 robatoris amb violència i intimidació a una farmàcia. En total, se li atribueixen 12 fets, a banda de dos robatoris violents més a un establiment d’alimentació de Sarrià.

Els agents han pogut detenir el lladre multireincident aquest 14 de juliol, en rebre l’avís d’una drogueria del carrer Còrsega, que pertany a la mateixa cadena comercial que l’establiment que havia denunciat la sèrie de robatoris a Gràcia, i on el vigilant de seguretat tenia retingut un home que acabava de cometre un robatori a la botiga. En arribar al lloc dels fets, els agents han pogut comprovar que la persona retinguda tenia diverses ordres de detenció pendents per altres robatoris amb violència i intimidació comesos des del mes de juny a una altra drogueria de Barcelona i a una farmàcia.

El lladre actuava sempre als mateixos establiments, una drogueria del carrer Roger de Flor i una farmàcia de la Ronda General Mirtre, on des del mes de juny va cometre fins a 9 robatoris amb violència i intimidació i 3 furts. En algunes ocasions l’acompanyava un altre home, a qui també se l’ha detingut ja que se l’ha pogut relacionar almenys, amb un dels robatoris perpetrats a la farmàcia.

El primer cop que el delinqüent entrava a l’establiment amenaçava verbalment els treballadors i els intimidava de tal forma que els següents cops que hi tornava podia robar fàcilment, simplement aprofitant-se de la por que ja havia generat entre els treballadors al primer moment. En algunes ocasions, va arribar a entrar a la drogueria fins a dos cops el mateix dia. Sempre s’emportava productes dels establiments per després revendre’ls per obtenir diners per comprar droga. De la mateixa drogueria va robar productes per un valor superior a 1.100 euros i de la farmàcia, per sobre dels 700 euros.

Tots dos detinguts han ingressat a presó després de passar a disposició judicial.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa