Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Detinguda per mossegar un mosso en ser detectada fent esport fora de l’horari permès
  • CA

Una dona ha estat detinguda aquest dissabte al migdia al districte de Sant Martí per agredir un agent dels Mossos d’Esquadra que l’havia detectat fent esport fora de l’horari permès. Una patrulla de guilles –agents motoritzats d’intervenció ràpida– feia tasques de vigilància del litoral quan han vist a l’esportista al passeig Garcia Faria, a l’alçada de la platja de la Mar Bella (Poblenou), cap a dos quarts de dotze del migdia. S’hi han adreçat per advertir-li que incomplia la franja d’hores autoritzada i ella ha sortit corrent per escapar del control policial.

“No volia identificar-se i la patrulla l’ha perseguit”, expliquen portaveus dels Mossos d’Esquadra al TOT Barcelona. S’ha hagut d’aturar en col·locar-se les dues motos davant seu, però seguia sense voler identificar-se de cap manera, assegura la policia catalana. “S’ha violentat amb els agents, ha tirat una moto a terra d’una empenta i quan els agents l’han intentat reduir ha mossegat a un d’ells“, prossegueix. Tot i que la ferida és lleu, la mossegada ha anat més enllà de marcar les dents a la pell i ha fet sang a l’agent. 

La dona ha acaba finalment detinguda per resistència i atemptat contra l’autoritat, en comptes del simple advertiment que s’hagués emportat a peu de platja. Aquest dissabte és primer dia en què es permet sortir a passejar i fer esport, però només en les franges de 06h a 10h del matí i de 20h a 23h de la nit.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa