Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Detinguda per canviar de sentit als túnels de Vallvidrera i causar un accident mortal
  • CA

Una conductora ha estat detinguda aquest divendres pels Mossos d’Esquadra en el marc d’un accident de trànsit que ha comportat la mort d’un motorista. Els fets han tingut lloc cap a un quart de quatre de la tarda al quilòmetre 5 de la carretera C-16, al seu pas pels túnels de Vallvidrera, en terme municipal de Barcelona.

Les primeres dades que facilita el Servei Català de Trànsit (SCT) indiquen que la detinguda ha fet un canvi de sentit prohibit just abans d’entrar als túnels en sentit Barcelona. És llavors quan la motocicleta, que circulava correctament en sentit nord, ha col·lidit amb el turisme. Amb aquesta víctima, són 161 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

Arran de la incidència s’han activat quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra i tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Pel que fa a l’afectació viària, s’ha tallat un carril en cada direcció de la C-16 i això ha provocat retencions de més de 3 quilòmetres en els dos sentits.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa