Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Detenen un lladre reincident acusat d’amenaçar amb pistola dos comerços del Raval

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home a qui acusen d’haver amenaçat amb una pistola els treballadors de dues botigues del Raval per robar-los. L’home hauria actuat en dues ocasions, la setmana passada, amb un modus operandi molt similar. En un dels casos, el del 21 de setembre, va lligar amb brides les treballadores de l’establiment, les va agredir i va sostreure-les objectes personals. A més, va buidar la caixa registradora. L’endemà, el detingut hauria dut el treballador a la rebotiga mentre un còmplice es feia amb el botí. Així ho han explicat els Mossos d’Esquadra en un comunicat després que arrestessin el sospitós el passat dimecres.

El delinqüent és reinicident i té 18 antecedents penals tan sols en 2019 i acumula més de 30 detencions per robatoris i furts. De fet, quan els Mossos van aconseguir identificar el presumpte autor dels dos robatoris amb una arma de foc a la mà es van adonar que ja estava detingut. Havia estat arrestat per un atracament en què se’l va detenir in fraganti. L’home és un veí de Barcelona, de nacionalitat marroquina i té 27 anys.

La investigació segueix oberta fins que la policia trobi l’altre implicat, el còmplice que acompanyava el detingut en els robatoris. 

 

Nou comentari

Comparteix