Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Detenen un home que amenaçava gent amb un ganivet al metro de Diagonal
  • CA

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest vespre un home que s’ha passejat pel vestíbul de la parada de metro de Diagonal i l’estació de ferrocarrils de Provença ensenyant un ganivet i proferint amenaces. Segons fonts policials, el servei d’emergències ha rebut un avís a les 19:30h explicant que hi havia una persona alterada i armada amb un ganivet a l’estació. Primer l’han intentat abordar els treballadors de seguretat de TMB, però l’home s’ha escapolit, ha marxat a l’exterior i s’ha tancat a un bar de la zona.

Quan han arribat els agents de la policia catalana al lloc, s’han trobat un home en un estat d’ànim molt agitat i que no entrava en raó. Després d’uns minuts d’intentar calmar-lo, se l’ha reduït i ha quedat detingut per amenaces. De moment, es desconeixen les causes de l’actitud de l’arrestat, però les mateixes fonts dels Mossos d’Esquadra han explicat a aquest diari que no s’ha hagut de lamentar cap ferit. 

Un testimoni dels fets narra al TOT Barcelona com s’ha trobat amb l’home quan arribava a l’entrada dels ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) a Provença, que connecta amb la parada de Diagonal, a la cruïlla de Balmes amb Rosselló. El detingut devia tenir uns 40-45 anys, portava un “ganivet gran” i mentre amenaçava els vianants deia “tots teniu la culpa”, afegeix la persona que ho ha presenciat.

Vehicles policials i d'emergències al carrer Balmes, per l'incident de l'home que amenaçava els vianants i els usuaris del metro amb un ganivet / J.G.

Vehicles policials i d’emergències al carrer Balmes, per l’incident de l’home que amenaçava els vianants i els usuaris del metro amb un ganivet / J.G.

 
 

Al tram del carrer Balmes a tocar de Rosselló s’hi han presentat diverses patrulles i el carrer ha arribat a estar tallat. Tot plegat ha provocat un gran rebombori a la zona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa