Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Detenen el piròman que cremava contenidors al Poblenou
  • CA

La Guàrdia Urbana ha aconseguit identificar i detenir el piròman que cremava contenidors al Poblenou. Es tracta d’un home de 50 anys al qual atribueixen les cremes que van començar al desembre. En total, hauria cremat uns 40 contenidors i sis cotxes a la mateixa zona.

La policia va arribar a fer un mapa dels contenidors cremats, amb les franges horàries en que es produïen les cremes i el modus operandi de l’autor. El Grup de Delinqüència Urbana de Sant Martí va intensificar la presència d’agents no uniformats i va detectar el sospitós, que mantenia conductes que segons la policia el connectaven amb els fets investigats.

Les imatges enregistrades per càmeres de videovigilància de la zona van aportar a la Unitat d’Investigació pistes fonamentals per trobar el sospitós. Amb l’anàlisi d’aquestes imatges, van concloure que es tractava d’un home que apareixia ficant papers i altres objectes inflamables en contenidors que havien acabat cremats el 22 de gener al passeig Taulat i l’endemà a la cantonada entre Roc Boronat i Pallars.

El mapa de contenidors cremats al Poblenou elaborat per la Guàrdia Urbana

El mapa de contenidors cremats al Poblenou elaborat per la Guàrdia Urbana

Quan finalment se’n va detenir, un cop reunides totes les proves contra ell, portava al damunt 9 encenedors i trossos de paper de cel•lulosa. Va ser dimecres passat a les quatre de la tarda al Centre Comercial de les Glòries.

Més notícies
L'home ha estat detingut a la Gran Via, a l'alçada de la Campana. | GUB
Enxampen ‘in fraganti’ un home cremant contenidors a la Gran Via
Notícia: Enxampen ‘in fraganti’ un home cremant contenidors a la Gran Via
Comparteix
La Guàrdia Urbana l'ha identificat gràcies a la descripció d'un testimoni

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa