Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Detenen dues dones per obligar a punta de pistola una nena a prostituir-se
  • CA

Els Mossos d’Esquadra han detingut dues dones que obligaven a punta de pistola una nena a prostituir-se a Barcelona. La policia catalana les va arrestar el 10 de desembre acusades d’un presumpte delicte d’explotació sexual de menors, segons han informat els Mossos en un comunicat. Les dues detingudes, de 32 i 38 anys, van conèixer la menor en una discoteca i la van enganyar oferint-li una feina com a relacions públiques.

La víctima va arribar a la capital catalana per passar-hi uns dies amb amics. Una nit va anar a un local d’oci, on va conèixer una de les dones que li va oferir una feina a la discoteca a canvi de molts diners, segons la policia catalana. La nena va anar a viure amb la dona al seu pis de Barcelona, però al cap de pocs dies la situació va començar a ser infernal. 

La dona amb qui s’havia traslladat va començar a obligar-la a consumir drogues i a mantenir relacions amb homes a canvi de diners. Els clients, segons detallen els Mossos, eren captats a la discoteca on havien conegut la nena amb l’ajuda d’una altra dona, i les dues adultes obligaven la nena a lliurar els diners que rebia dels homes. En cas que la menor es negués a tenir sexe amb els homes, les dues adultes l’amenaçaven, en ocasions a punta de pistola. Aquesta situació es va donar durant mesos, segons la policia de la Generalitat. 

La investigació, que va començar al juny d’aquest any, va culminar el 10 de desembre amb dues entrades als domicilis de les dones, a Barcelona i a Mataró. Allà els Mossos van intervenir una arma de foc i 7.650 euros en efectiu. El jutge va dictar llibertat amb càrrecs i mesures cautelars per a les dues arrestades. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa