Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Detenen dos atracadors que assaltaven botigues amb ganivets o pistoles
  • CA

Els Mossos d’Esquadra han detingut dos lladres responsables de robatoris a dues botigues de telefonia i un estanc a Barcelona. Els homes, de 28 i 30 anys i de nacionalitat espanyola i marroquina, robaven motos per perpetrar els atracaments. Un dels detinguts entrava a l’establiment amb guants -per no deixar les empremtes- i un casc de moto i s’enduia la recaptació del dia.

L’home que entrava als establiments amenaçava els treballadors amb una arma de foc o un ganivet, segons els Mossos. Tal com es pot veure a les imatges de les càmeres de seguretat, fins i tot obligava els treballadors a ajudar-lo a omplir la bossa amb objectes robats

L’altre arrestat esperava a fora amb una moto robada per fugir ràpidament. A vegades, però, tots dos entraven als establiments, segons els Mossos. Els detinguts actuaven sempre a última hora del dia, quan els establiments estaven a punt de tancar i tenien la recaptació del dia. Els dos lladres havien comès sis robatoris entre Barcelona, Gavà, Sant Boi de Llobregat i Sant Feliu de Llobregat. Dels atracaments, comesos entre el 14 de març i el 9 d’abril, van obtenir un botí de 7.000 euros, segons la policia catalana. També es van emportar dispositius electrònics. 

Agents de la Divisió d’Investigació Criminal de Barcelona van detenir els lladres entre el 12 i el 16 d’abril a Nou Barris i Horta-Guinardó. El jutjat d’instrucció número 33 va enviar un d’ells a presó.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa