Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Detenen a Barcelona un pederasta que havia abusat d’un nen de 3 anys i n’havia difós el vídeo
  • CA

Un pederasta que actuava des de Barcelona i que està acusat d’haver abusat sexualment d’un nen de 3 anys ha sigut detingut i empresonat, segons ha comunicat la Policia Nacional espanyola, encarregada d’investigar el cas arran d’una alerta d’Austràlia.

Segons fonts de la policia estatal, l’arrestat hauria gravat el vídeo per poder-lo presentar com a material propi e un fòrum de pederastes de la dark web, que li exigien aquesta mena d’aportació iniciàtica per poder entrar al cercle, internacional i format per “altres perillosos delinqüents sexuals”.

El més peculiar del cas és que la crisi del coronavirus i l’estat d’alarma va impedir els especialistes en delictes cibernètics del cos, que tenen la seu a Madrid, desplaçar-se a Barcelona per fer l’escorcoll a casa del sospitós autoritzat pel jutjat d’instrucció de la ciutat que dirigia el cas. De manera que es va optar per un teleescorcoll o escorcoll a distància, en què els especialistes guiaven els agents sobre el terreny a través de càmeres i d’una videoconferència per dir-los quines operacions havien de fer amb els dispositius informàtics del sospitós per preservar les proves.

Més notícies
La justícia deixa en llibertat provisional el pederasta condemnat dels Maristes
Notícia: La justícia deixa en llibertat provisional el pederasta condemnat dels Maristes
Comparteix
Ada Colau ha qualificat la decisió de "vergonya"
Dues víctimes es querellen contra el col·legi Sant Ignasi per no denunciar la pederàstia
Notícia: Dues víctimes es querellen contra el col·legi Sant Ignasi per no denunciar la pederàstia
Comparteix
Acusen cinc docents d'omissió per evitar que la prescripció tombi el cas

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa