Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Detenen l’alcalde de Badalona a l’Eixample conduint amb símptomes d’anar begut
  • CA

Els Mossos d’Esquadra han detingut l’alcalde de Badalona, Àlex Pastor (PSC) per atemptat a l’autoritat i amb símptomes d’anar begut. L’arrest s’ha produït al districte de l’Eixample, segons fonts de la policia catalana. Pastor s’ha enfrontat als agents i ha quedat detingut, segons detallen fonts policials a aquest diari. De fet, el líder de l’executiu badaloní també s’ha saltat el confinament.

Quan s’ha vist enxampat, ha cridat diverses vegades “soc l’alcalde de Badalona”, intentant fer valdre el seu càrrec. Fins i tot ha mossegat o ha intentat mossegar un dels agents de la patrulla que l’ha aturat.

El PSC ja ha anunciat, en un breu comunicat de premsa, que ha suspès de militància Pastor i que li “demana la renúncia a tots els seus càrrecs públics”.

“Amb independència de la valoració positiva que ens mereix la seva gestió al capdavant de l’Ajuntament de Badalona, considerem que els fets coneguts avui són incomparibles amb la militància socialista i l’exercici de qualsevol càrrec públic”, diuen les mateixes fonts.

Pastor va assumir el càrrec el 2018 i la seva predecessora va ser Dolors Sabater, de Guanyem Badalona en Comú. El líder de l’oposició a l’ajuntament de Badalona i exalcalde, Xavier García Albiol, ha anunciat a través de Twitter que presentarà una moció de censura demà mateix. 

 

Comentaris

  1. Icona del comentari de: No cal afegir-hi res més a abril 22, 2020 | 10:42
    No cal afegir-hi res més abril 22, 2020 | 10:42
    Quina barra l'inefable Garcia Albiol, la persona que va fer Batlle Pastor, ara voler treure'n profit d'aquest lamentable afer.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa