Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Detenen a Barcelona el cunyat d’un home assassinat a Santa Coloma de Gramenet
  • CA

Un home de 20 anys veí de Barcelona ha estat detingut per la mort d’un dominicà de 32 anys el passat juny a Santa Coloma de Gramenet. El detingut, també dominicà, és el presumpte autor de delictes d’homicidi dolós i tinença il·lícita d’armes. I és el cunyat de la víctima, segons ha sabut el Tot Barcelona. 

Els Mossos d’Esquadra han intervingut una arma detonadora modificada i gran quantitat de munició a casa del sospitós. El dia dels fets la policia va rebre l’avís que s’havia localitzat una persona ferida de gravetat en un habitatge de Santa Coloma. Els Mossos i el SEM es van trobar el cos sense vida d’un home de 32 anys i nacionalitat dominicana, ferit per arma de foc. 

La policia va iniciar llavors una investigació i va poder identificar i localitzar l’autor de l’homicidi. El 26 de novembre van establir un dispositiu policial per detenir l’homicida. Van escorcollar els domicilis que tenia a Barcelona i en un d’ells van trobar una arma i munició. ​

Inicialment els investigadors van creure que el cas podia ser un assassinat més de la cadena de revenges entre bandes dominicanes de narcotraficants que es va produir l’any passat a l’àrea de Barcelona. Però aviat es va descobrir que es tractava d’una revenja familiar: el sospitós era el cunyat de la víctima i l’hauria matat perquè maltractava la seva dona: és a dir, la germana del detingut.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa