Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Detenen 9 adolescents que robaven en grup
  • CA

Els Mossos d’Esquadra han detingut els últims dies nou nois —set d’ells, menors d’edat— per haver participat en robatoris violents comesos en grup a diferents punts de Barcelona.

El primer dels fets es van cometre dijous passat a l’Eixample, a les escales mecàniques de l’interior d’un centre comercial, quan dues amigues passejaven i se’ls van apropar una colla de set adolescents. Elles van intentar evitar l’enfrontament i seguir a la seva, però els nois van començar a molestar-les fins arriba a agredir-les. Finalment, els van robar un mòbil i el patinet elèctric que les acompanyava.

Les dues noies van denunciar els fets i dos dies després del succés, de fet, van reconèixer pels carrer la mateixa colla que les havia intimidat i robat. Una patrulla va dirigir-s’hi immediatament i va detenir els joves com a presumptes autors dels fets. A més, van recuperar el mòbil d’una de les noies.

L’altre fet, amb una dinàmica similar, es va produir al barri Gòtic ahir mateix. Tot de cop, un grup de cinc nois es van apropar a una parella “amb la voluntat d’iniciar una conversa”. Les dues persones que passejaven, però, s’hi va negar. Llavors, automàticament, un dels adolescents del grup va estirar la cadena d’or valorada en 2.000 euros que duia la víctima. Quan van advertir els agents desplegats en aquella zona, es va començar una persecució pels carrerons del Gòtic. El grup, però, s’havia separat i finalment la policia va aconseguir enxampar a dos dels implicats. També se’ls va atribuir la participació en un robatori violent.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa