Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Desnonen una dona amb greus problemes de salut a Nou Barris

Era el tercer intent de desnonament. El número 33 del carrer del Pou, a la Prosperitat, s’anava omplin de veïns i activistes que confiaven donar més temps perquè la Luisa, de 52 anys i amb greus problemes de salut, trobés una alternativa habitacional abans de ser expulsada de casa seva. Però no ha pogut ser. La comitiva judicial, acompanyada dels Mossos d’Esquadra, ha fet efectiu el llançament i ara la Luisa haurà de dormir a una pensió.

Aquesta veïna de la Prosperitat és diabètica i va en cadira de rodes. El seu estat de salut és “molt fràgil”, tal com han denunciat els activistes del Sindicat d’Habitatge de Nou Barris, però això no li ha impedit donar una lliçó a tots els que s’havien mobilitzat per intentar evitar el desnonament. El desplegament dels antiavalots dels Mossos feia preveure una nova jornada de tensió i càrregues, però la Luisa ha decidit finalment abandonar casa seva per evitar enfrontaments.

Els serveis socials de l’Ajuntament de Barcelona només li ha pogut trobar una habitació en una pensió on podrà estar acompanyada de les seves germanes. “És imperdonable el que han fet avui els mossos i les institucions”, han lamentat des del sindicat. “Avui no hem pogut aturar-lo, però això no quedarà així”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa