Desenes de negacionistes es reuneixen a Arc de Triomf per ballar abraçats

Desenes de negacionistes es van reunir aquest dissabte al vespre a Arc de Triomf per ballar i cantar abraçats, segons han denunciat diverses persones a les xarxes i han confirmat al TOT Barcelona els Mossos d’Esquadra. Un vídeo presumptament gravat ahir mateix mostra un vintena de persones cantant i ballant sense mascareta ni respectar la distància de seguretat.

Segons han explicat fonts policials, dues patrulles dels Mossos d’Esquadra es van desplaçar fins al passeig Lluís Companys i van aixecar acta de la trobada, però no consta que es fessin identificacions ni que es posessin multes. Molts usuaris de Twitter han criticat el comportament “irresponsable” i han demanat més contundència per acabar amb aquestes actituds.

La trobada hauria estat convocada per un grup que s’autodenomina El pueblo por la verdad, que entre altres coses nega la letalitat de la Covid-19 i considera que es tracta d’una conspiració mundial per sotmetre a la població.

Comentaris

  Ramon Desembre 20, 2020 | 23:41
  Això sí que és ser antisistema. De fet, no estar parlant del virus aquest la totalitat del temps ja és antisistema.
  Ramon Desembre 20, 2020 | 23:49
  Tothom és negacionista. Jo per exemple nego que "el gol de Pelé" fos gol: la pilota va anar fora. Però fixeu-vos com la paraula "negacionista", que s'associa a una negació molt concreta, tots sabem quina, només la utilitzen en un sentit polític. No veuràs pas que cap mitjà titlli l'Arcadi Oliveras de negacionista per negar la versió oficial del 9/11.
  Anònim Desembre 21, 2020 | 00:40
  Es tant fàcil com identificar-los i negarl-los l'assistència mèdica derivada d'un possible covid.
  Baldric Desembre 21, 2020 | 00:42
  S'haurien de identificar i negar l'assistència medica derivada de la covid.
  anonymous Desembre 21, 2020 | 02:29
  pues claro! y vosotros periodistas ignorantes vais a acabar en prisión la gran mayoría.

Nou comentari