Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Ajornada la roda de premsa de Buch per justificar les càrregues dels Mossos
  • CA

El conseller d’Interior, Miquel Buch, havia de comparèixer en roda de premsa aquest matí per donar explicacions després de les càrregues d’ahir a la nit a Barcelona. Finalment, però, el seu equip de comunicació ha anunciat que desconvoquen la trobada amb els periodistes, i hores després s’ha tornat a convocar per a les 17 hores. 

La compareixença estava programada inicialment per a les 10:30 hores, i es plantejava com a declaració institucional, sense preguntes de la premsa. L’anunci ha provocat queixes de periodistes a la xarxa més tard el departament d’Interior ha anunciat que la compareixença seria en forma de roda de premsa i que, per tant, acceptaria preguntes. 

Un cop a la sala de premsa, els periodistes han vist com el conseller –que estava reunit amb Quim Torra al Palau de la Generalitat– feia tard. Se’ls ha comunicat que finalment hi aniria a les 12 hores, i després s’ha desconvocat sense nova hora. No ha sigut fins passades les 13 hores que s’ha tornat a convocar la roda de premsa, per a les 17 hores.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: iluso a octubre 16, 2019 | 12:26
    iluso octubre 16, 2019 | 12:26
    espero que ya estés cesado de forma fulminante.
  2. Icona del comentari de: Apu a octubre 16, 2019 | 13:04
    Apu octubre 16, 2019 | 13:04
    Que la compareixença la faci un nou conseller. Aquest paio no mereix ni la sortida honrosa de fer-lo dimitir; ha de ser destituït.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa