Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Desallotgen un xou de comèdia perquè els humoristes “compten com a aforament”

La Guàrdia Urbana de Barcelona va desallotjar ahir al vespre el bar La Muriel de Gràcia, on es feia un xou d’humor, perquè “no es respectava l’aforament” estipulat per les autoritats sanitàries, segons han confirmat al TOT Barcelona fonts municipals. No obstant això, els organitzadors de l’espectacle han denunciat que es tractava d’una situació del tot excepcional: “van comptar l’elenc de còmics com a gent que estava del públic al local”.

“Vale [sic] que els còmics amb l’ego que tenen ocupen el triple d’espai, però joder, estaven a un racó…”, han ironitzat des de We Bitches, les organitzadores del xou. En un comunicat oficial, han lamentat que els forcessin a buidar l’establiment a mig espectacle malgrat que els artistes estiguessin ubicats en un punt diferenciat al del públic.

D’un avís a un desallotjament

La Guàrdia Urbana va personar-se al lloc després que rebessin una trucada alertant que s’infringien els límits establerts a l’aforament. En arribar al local, els agents van parlar amb el propietari del bar, que en tot moment es va mostrar disposat a col·laborar. Així, la versió municipal subratlla que “li van dir que si entrava un nou avís haurien de sancionar-lo”, segons fonts policials.  

L’organització ha assegurat que tots els espectadors que van comprar l’entrada pel xou d’aquest diumenge poden reclamar el reemborsament dels diners, però recorda que el roast és un “format que porta molta feina” i que els agradaria “pagar la feina igualment” als humoristes. Tot i això, els còmics han declinat el gest i han optat per destinar la recaptació al bar la Muriel, que “està patint molt” amb la pandèmia.

En aquest mateix sentit, un dels humoristes agreujats per l’incident, Modgi, va fer una crida a Twitter per donar un cop de mà al local –un bar que va obrir fa tan sols dos mesos– i que la gent s’hi apropi a fer uns beures.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Marc a novembre 30, 2020 | 17:25
    Marc novembre 30, 2020 | 17:25
    El desallotjament era necessari i una multa haurien de pagar tant el local com l'organització. El pitjor seràn els plors i els comentaris anant de víctima que vindran ara pel Twitter. Estem en plena pandèmia, i si el vostre EGO no és capaç de quedar-se a casa per evitar que el virus s'escampi al menys podrieu tenir la dignitat de callar quan ve la Guardia Urbana a fer-vos complir amb la llei...

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa